K2 zoekt K3 aflevering 3

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 17:20

Remi, Giana, Chanel, Luca, Julia, Jolien, Anke, Elise, Eline en Meryl. Zij staan na twee auditieafleveringen van K2 zoekt K3 het dichtst bij het verwezenlijken van hun droom: een echt K3’tje worden. Vanuit de Golden Seats wachten ze op zaterdag 25 september in spanning de 13 nieuwe kandidaten af. Wie blijft comfortabel op zijn stoel zitten? Voor wie spat de droom alsnog uit elkaar? En wie krijgt met een Golden Ticket een reddingsboei toegeworpen van Hanne & Marthe? De hoor-, kijk- én publieksjury zet zich schrap voor een nieuwe auditieshow van K2 zoekt K3.

Dat de lat alsmaar hoger komt te liggen merkt ook host Kürt Rogiers op: “We zijn al aflevering 3 dus je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar ook dit keer wordt de jury op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgt voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelt, nog een andere krijgt de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha krijgt “de beste zangauditie tot nu toe” te horen. Al is de vraag: denken de andere juryleden daar hetzelfde over?

Deze Vlaamse kandidaten hopen een nieuw K3’tje te worden:

 • Myrthe (19, Londerzeel): Maakt sinds drie jaar deel uit van het Studio 100-koor. Ze zingt binnenkort mee in de afscheidsshow van Samson & Gert. Haar ultieme droom is toch om een K3’tje te worden. Lukt dat met Hart Verloren?
 • Kato (24, ‘s-Gravenwezel): Is klinisch psychologe en zingt daarnaast ook in een coverband. “Ik ga Oya Lélé zingen omdat ik jullie vooral wil overtuigen dat er terug een K in K3 moet komen”, klinkt het vastberaden. Ze laat een ongezien feestje losbarsten in de studio.
 • Tineke (25, Zerkegem): Nam vier jaar geleden deel aan The Voice van Vlaanderen en strandde in de Battles. Ze schrijft zelf liedjes, geeft les en probeert in de klas van alles een liedje te maken. Voor haar auditie koos ze Mama’s en Papa’s.
 • Laura (19, Oostende): Deze studente kleuteronderwijs zegt altijd super vrolijk te zijn en daarom goed bij K3 te passen. Het is dan ook haar kinderdroom. Niet zo lang geleden verloor Laura haar broer. “Hij was altijd een grote steun en ik weet dat hij er vandaag ook bij is. Hij was zelf super muzikaal. Mijn auditie doe ik deels ook voor hem. Ik weet dat hij super trots zou zijn dat ik hier sta.” Ze brengt Verliefd.
 • Stijn (30, Hoboken): Stijn werkt als ambtenaar en is ook graag met mode bezig. “Ik zou perfect zijn voor K3 want dan kan ik mijn creativiteit en liefde voor muziek bundelen.” Zijn auditie op Ali Baba heeft hij tot in de puntjes voorbereid, ook vestimentair.
 • Bart (18, Zedelgem): Bart is grote fan van André Hazes én van K3 natuurlijk. “Nu jongens ook mogen deelnemen krijg ik mijn kans. Het zou fantastisch zijn om de eerste jongen in K3 te kunnen zijn”, droomt hij. Zijn eerste optreden ooit doet hij op Beroemd.

Deze Nederlandse kandidaten wagen hun kans:

 • Jess (25, Eindhoven): Is muziekdocente en campinganimatrice. Ze houdt ook enorm van reizen en trok in haar eentje met de auto drie maanden lang door Nieuw-Zeeland. Nu staat ze op het podium met Kuma He.
 • Florentien (28, Haarlem): Is geboren in België en belandde via Engeland in Nederland. Ze hoopt de jury te overtuigen met haar “alternatief stemgeluid” en “eigen versie van de dansjes”. Ze brengt Alle Kleuren.
 • Thomas (29, Amsterdam): Volgens Thomas is het tijd voor een mannelijke kracht bij K3. “Ik heb super veel energie om dit te rocken.” Thomas had het in zijn jeugd niet altijd makkelijk en overwon een eetstoornis. “En nu sta ik hier. Met veel kennis en zelfzekerheid.” Klaar voor zijn auditie op Ya Ya Yippie.
 • Eveline (29, Zundert): Eveline is muziekdocente en studeert zelf muziektheater. “Het dak gaat eraf vandaag want ik ga jodelen en hoop dat de hele zaal gaat meedoen”, kondigt ze haar auditie op Jodelee aan.
 • Matthijs (18, Putten): Matthijs is pas 18 geworden en daarmee één van de jongste kandidaten. Hij zit in een musicalvereniging, maar is bloednerveus voor zijn auditie op Liefdeskapitein. “Je staat helemaal te trillen”, merkt Kürt Rogiers backstage op. Kan Matthijs de zenuwen de baas?
 • Celester (20, Bilthoven): Is studente mondzorgkunde en werkt ook als tandartsassistente. Ze was amper 10 toen ze ervan droomde om deel uit te maken van K3. “Toen was ik te jong, maar nu pak ik mijn kans.” Dat doet ze met een iets minder bekend, maar emotioneel K3-liedje: Bubbel.
 • Danielle (19, Leersum): Danielle heeft een eigen YouTube-kanaal waarop volgens haar álles bespreekbaar is. “Ik ben opgegroeid met K3 en dat waren mijn rolmodellen. Ik ben trans en K3 was voor mij het toppunt van vrouwelijkheid, daar keek ik erg naar op”, vertelt ze. Ze hoopt de jury te overtuigen met I Love You Baby.

Derde auditieshow op zaterdag 25 september om 20u30 bij VTM.

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Koedood
3 jaar geleden

Papa pulang pauze thuis 11-1-2008 Youtube