K3 M&G's 

Heb je altijd al eens met de meiden van K3 op de foto willen gaan? Dat kan! Onderaan deze pagina vind je een lijst met de locaties waar Hanne, Marthe en Julia wanneer langs zullen komen voor een fotomoment. Bovendien bevat de lijst telkens een landkaart waarop je kan zien of het bij jou in de buurt is.

De volledige K3 Agenda ontdek je hier!

(Deze wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden)

Concept

Bij een K3 M&G heb je de kans om met de meiden van K3 op de foto te gaan. Meestal vindt de M&G plaats in een winkel zoals Dreamland, ToyChamp, maar ook bijvoorbeeld in een Albert Heijn is mogelijk. Het tijdstip waarop de meiden langskomen wordt steeds duidelijk medegedeeld, toch is het sterk aangeraden om een tijdje op voorhand aanwezig te zijn op de locatie. De plaatsen zijn namelijk beperkt. Gewoonlijk worden er een 300 tot 350 tal ticketjes uitgedeeld, elk ticket biedt de kans op 1 foto. Het uitdelen van de tickets gebeurt aan de start van de rij. Eens je een ticket hebt kunnen bemachtigen, is het de bedoeling dat je in de rij blijft staan en netjes je beurt afwacht. Een M&G duurt normaal gezien 1u30min, zo heeft iedereen de kans om met K3 op de foto te gaan. Dit kan alleen of met meerdere personen samen. Een M&G is steeds gratis en mag reglementair gezien nooit gekoppeld worden aan een actie waarbij je iets zou moeten kopen. Om iedereen de kans te kunnen bieden op een mooie foto worden handtekeningen vragen/uitdelen niet toegelaten. Na je bezoekje ontvang je normaal gezien wel een handtekeningenkaartje met een mooie foto en de handtekeningen van de meiden van K3. Ze delen ook altijd mee waar je je foto nadien zal kunnen terugvinden.

PS: De werking per M&G kan verschillen en wordt vaak pas duidelijk op de locatie zelf. 

lijst met M&G's

K3 M&G @ de kinderplaneet

Datum: 26 juli 2023

Locatie: De Kinderplaneet

Tijd: 14u

Toegankelijkheid: enkel winnaars

Link: https://www.dekinderplaneet.be/nl-be/winkelactie-k3-in-de-kinderplaneet

Regels:

- Jouw uitnodiging geeft recht op een fotomoment met maximum 4 kinderen/personen. (Begeleiders die niet mee op de foto gaan, tellen niet mee voor de 4 personen).- Gelieve je aan het voorgestelde afspraakmoment te houden. 

- De uitnodiging geeft enkel recht op een fotomoment. Omdat we zoveel mogelijk kindjes gelukkig willen maken, zal er helaas geen tijd zijn voor het uitwisselen van cadeautjes, handtekeningen etc.

- Het ticket is enkel geldig op naam van de winnaar.

K3 M&G @ plopsa station antwerp

Datum: 11 & 12 november 2023

Locatie: Plopsa Station Antwerp

Tijd: volgt later

Toegankelijkheid: iedereen met een toegangsticket of Plopsa abonnement heeft toegang tot de rij voor de M&G, maar wees wel tijdig aanwezig!

Link: https://www.plopsastationantwerp.be/nl/meet-and-greet/ontmoet-k3 

Regels:

  • Het is niet mogelijk om items te laten signeren.
  • Het is niet mogelijk om persoonlijk cadeautjes af te geven.
  • Er kan maximum 1 foto genomen worden. 
  • Bij drukte kan de wachtrij voortijdig afgesloten worden. 
  • Gelieve de instructies van de begeleiders nauwgezet te volgen. 
  • Je kan je foto nadien aankopen bij het onthaal, maar zelf een foto maken is ook toegelaten. 

Ontdek alles over de K3 shows hier, over de K3 zomertour hier en over K3 bij Plopsa Hier!