K2 zoekt K3 aflevering 2

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 16:27

Met meer dan een miljoen kijkers (live+uitgesteld) voor de eerste auditieshow nam K2 zoekt K3 een vliegende start. Afgelopen zaterdag palmde de startaflevering een uitzonderlijk marktaandeel in van bijna 51% op VVA 18-54 en zelfs bijna 60% in de jongere doelgroep VVA 18-44. De grote zoektocht was dan ook hét gespreksonderwerp in de Vlaamse huiskamers, op school of aan het koffieapparaat op het werk. Op zaterdag 18 september om 20u30 betreedt de tweede lichting m/v/x het podium om hun kans te wagen. Naast de kijk- en luisterbox krijgen de kijkers ook voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. Delen zij aan het einde van de show een Golden Ticket uit, waarmee ze één van de afvallers alsnog rechtstreeks doorsturen naar de studioshows?

In de tweede show treden 13 kandidaten uit Vlaanderen en Nederland aan. Onder hen de 22-jarige Joke uit Rotselaar. Zij sluit met haar auditie voor K2 zoekt K3 een bijzonder heftige periode af. “Ik heb het afgelopen jaar borstkanker gehad”, vertelt ze. “Momenteel gaat alles goed en is de behandeling achter de rug. Daardoor besef ik: het leven is kort, dus geniet ervan. Waag de sprong en we zien wel waar we belanden.” Ze brengt het betekenisvolle Jij Bent Mooi, “omdat ik vind dat iedereen zo’n mooie boodschap elke dag wel mag horen.

Ook deze Vlaamse kandidaten hopen een nieuw K3’tje te worden:

 • Nancy (22, Mol): Kinderverzorgster Nancy groeide op in Nederland, maar woont nu in de Belgische Kempen. Ze zingt in een gospelkoor en samen met haar zus is ze soms backing vocal voor haar mama. Ze brengt Ushuaia.
 • Amy (25, Averbode): Houdt van dieren, padel en Limburg. Ze deed ooit mee aan een missverkiezing. “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje.” Ze hoopt door te stoten met K3 Airlines.
 • Chahrazad (20, Sint-Martens-Latem): “Ik zou een goed K3’tje zijn omdat ik de energie en pit in mij heb om er helemaal voor te gaan en mijn passie te delen met iedereen die K3 leuk vindt.” Ze waagt haar kans met Tele-Romeo.
 • Anke (19, Hoogstraeten): Speelde mee in de Studio 100-musical 40-45. “Ik heb de microbe te pakken gekregen door Ketnet Musical en 40-45. Toen dacht ik: dit is het en daar wil ik mijn job van maken. Daarom waag ik mijn kans.” Dat doet ze met Niet Normaal. “Een liedje dat toch wel bij mij past.”
 • Gaëlle (25, Sint-Denijs-Westrem): Gaëlle is een professionele danseres en danste al mee in de show van 20 jaar K3. Hanne en Marthe schrikken zich dan ook een hoedje in de gouden box: “Dat is onze achtergronddanseres! Ik wist niet dat die kon zingen!” Maakt Gaëlle indruk met Als Het Binnenregent?
 • Remi (19, Zwijnaarde): Remi is student musicaltheater in Tilburg. “Je kent me misschien van Campus 12, maar vooral als Wickie De Viking”, klinkt het. Op 10-jarige leeftijd stond hij ook naast Jelle Cleymans en Free Souffriau in de musical Robin Hood. De stress van het podium schrikt Remi dus niet af. Wat vinden de jury’s van zijn auditie op Eyo?

Deze Nederlandse kandidaten wagen hun kans:

 • Lisa (23, Eindhoven): Werkt bij de Python-attractie in de Efteling en figureert soms in Nederlands bekendste soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor haar auditie koos ze volgens Hanne & Marthe een moeilijk nummer: Zwaai Als Je Verliefd Bent.
 • Melissa (23, Amsterdam): “Ik ben al zingend, dansend en acterend uit mijn wieg gerold. Daarom móest ik hier gewoon zijn”, aldus Melissa. Ze geeft muziekles en studeert het zelf ook. Haar auditie doet ze op Natalia’s favoriete K3-nummer: Je Hebt Een Vriend, een song die ze bij Liefde voor Muziek zelf coverde.
 • Luca (21, Hoek Van Holland): Luca is student allround musicalperformer. Vorig jaar won hij zowel in België als in Nederland het kampioenschap soloshowdance. Stilzitten vindt hij tijdverlies. Welke moves toont hij op Oya Lélé?
 • Meryl (21, Schijndel): Dansen, zingen, entertainen en mensen blij maken, dat is wat Meryl naar eigen zeggen het liefste doet. En dat mag ze ten volle doen tijdens haar auditie op De Drie Biggetjes.
 • Timo (25, Texel): Heeft een passie voor musical en schrijft zelf leuke shows voor een vakantiepark. Daarnaast heeft Timo thuis een gigantische K3-verzameling met zo’n 2.000 à 3.000 attributen. Verdient hij straks zelf een plekje bij K3 met Papa Pa?
 • Eline (24, Zwolle): Is muziekjuf en speelt in een coverband. Daarnaast wordt ze ook helemaal zen van Disneypuzzels en van berglucht op grote hoogte. Blijft Eline ook zen tijdens haar auditie op Bij De Politie?

De eerste auditieshow van K2 zoekt K3 eindigde vorige week met een verrassing van formaat. Net wanneer iedereen dacht dat de eerste afvallers bekend waren, daalde er plots een extra gouden box neer in de studio. Geen kijkbox, geen luisterbox, maar wel een gouden box met daarin Hanne en Marthe als extra juryleden. Zij kunnen de komende weken van daaruit alle audities volgen en krijgen de kans om onterechte afvallers op te vissen en met een Golden Ticket rechtstreeks door te sturen naar de studioshows. Hun belevenissen in de gouden box en backstage bij K2 zoekt K3 zijn meteen na elke auditieshow exclusief te volgen in ‘K2 zoekt mee’ op VTM GO.

Wie wordt de nieuwe K3? Ontdek de preaudities van de kandidaten via vtm.be

Wie zelf voor hoor- en zie-jury wil spelen kan dat doen via vtm.be. In de online auditietool van K2 zoekt K3 kan iedereen de preaudities beoordelen van de 68 kandidaten die hun kans wagen in de show. En dat enkel op basis van hun stem óf hun look. Zie je de kandidaten liefst aan het werk vanuit de kijkbox of hoor je ze liever uitsluitend vanuit de luisterbox? Test het zelf uit en geef jouw favorieten een ‘Oja’ of een ‘Néné’. Eén van deze 68 wordt straks dé opvolger van Klaasje.

Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne Tuitman
3 jaar geleden

ik houdt van zingen en dansen foto's shoot en klaasje Meijer opvolger als ik wilt jaar over nemen

Tom Koedood
3 jaar geleden

Fox Kids Party Hits CD 22-3-2004

Maak jouw eigen website met JouwWeb