Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van K3 op de speelplaats

Gepubliceerd op 13 juni 2019 16:12

De vierde editie van Rode Neuzen Dag gaat door op 29 november 2019 en zet in op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen. Het initiatief wil dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. Acteur en politieagent Andy Peelman trok deze week naar GO! Basisschool De Zonnebloem in Wolvertem met een belangrijke aankondiging.

Rode Neuzen Dag is een actie voor het goede doel van VTM, Qmusic, Het Laatste Nieuws en Belfius.

Andy Peelman kondigde in GO! Basisschool De Zonnebloem alvast een grote verrassing aan: uit alle scholen die zich voor de zomer aanmelden als Rode Neuzen School, wordt één school gekozen die een exclusief optreden van een grote artiest op hun speelplaats wint. Hij gaf de leerlingen de keuze tussen hemzelf en ... K3. Alle kinderen kozen massaal voor K3, tot grote teleurstelling van Andy.

Vorige week maakte Niels Destadsbader al bekend dat één van de scholen die zich voor de zomer aanmeldt als Rode Neuzen School, een optreden van hem op de speelplaats kan winnen. Tot nu toe hebben al meer dan 600 scholen zich aangemeld als Rode Neuzen School. 
Scholen kunnen zich aanmelden op rodeneuzendag.be.

Voor meer info, klik hier.

BRON: HLN.BE


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Koedood
7 maanden geleden

K3 - Dida Donut