K3 Meet & Greet

Gepubliceerd op 3 oktober 2018 12:18

Vandaag, woensdag 3 oktober, is het zover. K3 komt naar Euro Shop Roeselare!
Het uitgelezen moment om Hanne, Klaasje & Marthe van dichtbij te zien… en misschien zelfs om samen met hen op de foto te staan.
Om u een optimale kwaliteit en mooie foto te bezorgen, staat Euro Shop zelf in voor het nemen van de foto’s. Deze foto’s zullen vanaf vrijdag 5 oktober gratis te downloaden zijn op de facebookpagina van Euro Shop.

PRAKTISCH
Om alles in goede banen te leiden, worden heel strikte maatregelen opgelegd door Studio 100.
Hoe graag Euro Shop het ook zouden willen, spijtig genoeg kunnen en mogen ze hiervan niet afwijken!
Om iedereen echter een gelijkwaardige kans te geven op een ontmoeting en foto met K3, gaan ze de officiële wachtrij pas openen om 12u ’s middags. Zo krijgt iedereen de kans om na het ophalen van zijn oogappeltjes aan te schuiven in de rij. Je ontvangt hierbij een voucher die je recht heeft op een persoonlijke ontmoeting met de meisjes van K3. Na ontvangst van deze voucher mag je de rij echter niet meer verlaten.

Ze willen echter meegeven dat Studio 100 de wachtrij op een bepaald ogenblik zal sluiten om alles rustig te kunnen laten verlopen. Ze begrijpen dat ze hierdoor bepaalde mensen zullen ontgoochelen maar Euro Shop kan hier helaas niets aan wijzigen. De M&G zelf zal strikt doorgaan van 14u tot 15u30.
Euro Shop hoopt van harte dat ze zoveel mogelijk mensen gelukkig kunnen maken en wenst u alvast een superleuke namiddag toe! (Tekst gebaseerd op FB-post EuroShop)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.