K3 opnieuw te gast op Vlaanderen Feest!

Gepubliceerd op 28 juni 2018 13:33

Op 11 juli vieren we in Vlaanderen onze Vlaamse Feestdag en naar jaarlijkse gewoonte viert Eén de Vlaamse Feestdag ook met de muziekshow Vlaanderen feest!, live vanop de Grote Markt in Antwerpen.

Peter Van de Veire brengt een karrenvracht Vlaamse artiesten mee. Onder leiding van de band van Miguel Wiels brengen zij een mix van de grootste Vlaamse klassiekers en actuele Nederlandstalige hits.

Niels Destadsbader is aanwezig en brengt niet alleen zijn hit ‘Verover mij’, maar geeft de kijker ook een lesje West-Vlaams. Urbanus laat het hele plein rocken en Mama’s Jasje brengt nog een keer hun eerste grote hit ‘Zo ver weg’.

Maar ook onze dames van K3 mogen opnieuw het beste van zichzelf geven op De Grote Markt van de mooie stad Antwerpen.

Ook op de affiche: Dana Winner, Steracteur Sterartiest-finalisten Tinne Oltmans en Michiel De Meyer, Slongs, Guga Baul, Barbara Dex, Yves Segers van Toast en De Romeo’s met een bijzondere verrassingsgast.

Iedereen kan op 11 juli gratis komen meeswingen op De Grote Markt van Antwerpen of alles live volgen vanop je televisie op zender één.

Opgelet, dit jaar is Vlaanderen Feest! er uitzonderlijk om 18.00 uur. Zo is het de perfecte opwarming voor de halve finale van het WK Voetbal.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anouchka Loureiro Monteiro
een jaar geleden

Ik zou zo graag er naartoe willen gaan! ;)